Tryb incognito
Tryb ograniczający zachowanie części historii i danych sesji na urządzeniu po zamknięciu okien. Nie ukrywa automatycznie aktywności przed witrynami, pracodawcą ani dostawcą internetu.
Źródła i weryfikacja
Sprawdzono:
Tryb ograniczający zachowanie części historii i danych sesji na urządzeniu po zamknięciu okien. Nie ukrywa automatycznie aktywności przed witrynami, pracodawcą ani dostawcą internetu.
Sprawdzono: